Vil du høre mer om Visma.net Payroll?

Vil du høre mer om Visma.net Payroll?

Er din bedrift klar for å kjøre lønnen fra hytta eller der du befinner deg?

Er du lei av manuelle prosesser og ønsker at hverdagen skal gå mer på automatikk? Manuelle og tidkrevende arbeidsoppgaver erstattes av smidige, brukervennlige og automatiske prosesser.

Visma.net Payroll er et moderne, skybasert lønnssystem som forenkler jobben til deg som ansatt, leder og profesjonell bruker. Systemet kan brukes over alt -så lenge du er på nett.

Hva er Visma.net Payroll og hva gjør det for bedriften din?

  •  Effektivisering av manuelle prosesser
  • God innsikt i din data via app eller på visma.net
  • Tidsbesparende
  • Alltid i henhold til gjeldende lover og regler.
  • Mindre administrasjon, mer tid til verdiskapende arbeid.
  • Logg inn, gjør jobben, logg ut.

 

Bruk mindre tid på punching og manuelt arbeid; systemet gjør prosessene for deg automatisk, alltid i henhold til gjeldende lover og regler. I tillegg får de ansatte har full oversikt over egne timer, ferie, fravær og utlegg. Summen av dette gir økt kontroll, innsikt og forståelse for bedriften din, kanskje også mer arbeidsglede? Logg inn, gjør jobben, logg ut.

 

Se vårt webinar om skybasert lønnsystem

 

 

En løsning som gagner alle i organisasjonen

Lønningsansvarlig får et effektivt verktøy, som gir full oversikt og kontroll. Ledere har innsikt og oversikt over status i bedriften. Samtidig får alle ansatte tilgang til smarte løsninger for registrering av ferie, fravær, reiser og timer direkte på mobilen.

Hønefoss 2021 - 17

Relevant fra bloggen

Hjemmekontor_960_640_3

IT-sikkerhet på hjemmekontoret

Mange kombinerer nå kontortid og hjemmekontor. Når du jobber på hjemmekontor, er det viktig at du ivaretar informasjonssikkerheten.

Les mer
image-1

Effektiviserte driften med Visma.net ERP

Timik Medical (Timik Group AB) er et nordisk medisinteknisk selskap med lokasjoner i Sverige, Finland, Danmark og Norge. Med administrasjon og lokale varelagre spredt over landegrensene, samt et felles fjernlager, er selskapet avhengig av fleksible IT-løsninger som forenkler finans- og logistikkfunksjonen i bedriften.

Les mer
20200915_ECIT_situasjonsbilder-25(komprimert)

Bedre oversikt og kontroll med SuperOffice CRM

Rubb og Hallmaker har valgt Super Office CRM som sitt system for kundeoppfølging. Med ECIT som leverandør har de fått skreddersydd en løsning som gjør det enkelt for dem å få oversikt over prosjektene til alle kundene sine.

Les mer