Jag vill ha offert på redovisning

Jag vill ha offert på redovisning

Offert på redovisning

Med outsourcing av ert företags redovisning till ECIT får ni tillgång till utökade resurser, förstärkt kapacitet och kompetens inom redovisning och bokföring.
 
Fyll i dina uppgifter för offert på redovisning från ECIT!

 

ECIT – din samarbetspartner kring redovisning och bokföring 

Med expertkompetens från våra Srf Auktoriserade Redovisningskonsulter runt om i Sverige och moderna digitala lösningar tar vi hand hela eller delar av er ekonomifunktion, oavsett er bransch eller företagsstorlek.

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort, så att du snabbt kan få en offert på outsourcad redovisning och ekonomifunktion från ECIT. 

Dina fördelar med att anlita ECIT 

- Mer tid till kärnverksamhet  
- Tillgång till specifik expertkompetens vid behov 
- Garanterad kvalitet i företagets ekonomifunktion 
Ekonomitjänster och rådgivning utifrån ert behov
- Sänkta kostnader och säker leverans 
- Lägre risk (sjukdom och semestrar) 
- Moderna digitala systemlösningar 

Nicolaj og Karina

 

juls

 

Enkelt med redovisning från ECIT 

Vi tar hand om ert företags löpande redovisning och ger rådgivning vid behov. Samtidigt som ni får mer tid att utveckla och driva ert företag. Så här enkelt fungerar det – samtidigt som du kan följa upp er verksamhet 24/7/365!  

Skicka in eller ladda upp 

Ladda upp (eller skicka) era kvitton och fakturor digitalt i ECIT webbportal. Här kan du även lämna meddelanden och ställa frågor till din personliga kontaktperson på ECIT. 

Scanning, tolkning och säker arkivering 

Om det inte redan är det digitaliseras ditt material och förses med sökbara taggar i ECIT webbportal. Fysiska papper arkiveras enligt bokföringslagens krav. 

Redovisning 

Vi säkerställer hela ditt företags bokföring och redovisninghanterar inbetalningar och utbetalningar, gör bokslut och er årsredovisning samt ser till att företagets deklarationer redovisas på utsatta tider. 

Uppföljning och analys (digitalt) 

I webbportalen kan du när som helst analysera er verksamhet och se alla rapporter som visar hur det går för ditt företag. Vi svarar på frågor och hjälper naturligtvis till att tolka ditt företags resultat. 

Vi är helt enkelt din personliga rådgivare i ekonomifrågor! 

Relevant från bloggen

960X640_Kredittrådgivning hos ECIT Contar

Omvänd teknikmoms – nya regler från den 1 april

Säljer eller köper du som momsregistrerat företag mobiltelefoner, bärbara datorer eller andra liknande tekniska produkter?  Vissa av dessa produkter som till exempel mobiltelefoner överstigande ett visst belopp, skall nu från den 1 april, 2021 redovisas med omvänd moms.

Läs mer
img-2

Budgeten – ett onödigt ont

Budgeten – ett onödigt ont, är titeln på en bok som Jan Wallander, fd VD på Handelsbanken skrev för många år sedan med argument för det budgetlösa systemet. Trots boken sitter i dessa dagar många företagare och jobbar med budgeten inför 2021. Här några tips i budgetarbetet och en gratis budgetmall att ladda ner.

Läs Mer
Tips til gode Teamsmøter ECIT

När ska du som företagare anlita en rådgivare?

Med rådgivning får du hjälp att navigera ditt företag. Exempel när du ställs inför en utmaning i början av företagets bana eller när det är dags för bokslut.

Läs Mer