Se opptak av webinaret om IT-sikkerhet på den moderne arbeidsplassen

Se opptak av webinaret om IT-sikkerhet på den moderne arbeidsplassen

WEBINAR Tirsdag 13. Oktober kl. 10:00

Cyberkriminelle finner stadig nye måter å utnytte teknologien for å bryte seg inn selskapers nettverk. Derfor er det viktig å sørge for å ha gode løsninger i bunn, samt å bevisstgjøre de ansatte om deres ansvar. På dette webinaret går vi gjennom hvordan du kan beskytte ditt selskap og den moderne arbeidsplassen.

Den nye kontorhverdagen begynner å sette seg for de fleste etter at coronaviruset sendte mange på hjemmekontor. Det sies at den perioden vi nå har lagt bak oss har vært en vitamininnsprøytning for digitaliseringen. Vanligvis ville vi ha brukt 5-10 år på denne reisen, nå ble den unnagjort på noen få måneder. De fleste har gjort seg nye erfaringer på teknologifronten, men hvordan står det til med sikkerheten og sikkerhetskunnskapene?

Skal du jobbe trygt på den moderne arbeidsplassen, er det viktig at du er bevisst på det gjeldende trusselbildet og tar din del av sikkerhetsansvaret. Å jobbe fra skytjenester hvor som helst, når som helst og på hvilken som helst enhet setter helt nye premisser for sikkerheten. Tradisjonelle metoder som perimeternettverk og brannmur ikke alene godt nok og både bedriften og brukeren må ta sin del av ansvaret.

Hva lærer du på Webinaret?

 • Hvilke verktøy ligger klar for å sikre tilgang, applikasjoner og enheter
 • Hvordan beskytte konfidensielle forretningsdata
 • Hvordan gi ansatte riktig tilgang og holde hackere i sjakk
 • Hvilke metoder kan du bruke for å lære de ansatte å gjennomskue svindelforsøk
 • Hvilke sikrings tiltak kan du gjøre for å sikre deg mot svindelforsøk
 • Hvordan sikre bedriften mot cyberangrep når de ansatte jobber fra hvor som helst, når som helst og på hvilken som helst enhet.
 • Du vil også få mulighet til å stille anonyme spørsmål til en av våre IT-eksperter.

   

  Webinaret er gratis og varer i ca. 45 minutter 

   

Marius Godager        Marius Godager

Marius jobber som Channel Manger i Trend Micro i snart 5 år. Han har ansvaret for Platinum og Gold Partners, Distributører og Alliance Partnere i Norge. Marius har over 20 års fartstid i fra IT-Sikkerhetsbransjen.

thomasThomas Fiksdal

Thomas jobber i ECIT’s Modern Workplace team. Der jobber han med å utvikle ECIT's teknologi og leveranse i Microsoft’s Cloud med Microsoft 365 og Azure. Thomas har jobbet i IT bransjen siden 2000 og har dermed bred erfaring i denne bransjen.

Relevant fra bloggen

Moderne nettverk ECIT

Det moderne nettverket

I dag sitter mange bedrifter på store og komplekse nettverksløsninger med lite visibilitet fra ende til ende. Et nytt og moderne nettverk vil bygge opp under nye og mer effektive arbeidsmodeller.

Les mer
ECIT Huskeregel mot phishing - be a star

Unngå e-post svindel med enkle huskeregler - Be a STAR

Phishing er en av våre største sikkerhetsrisikoer. Med denne enkle huskeregelen går du ikke i fella ved et phisingangrep!

Les mer
Hjemmekontor_960_640_3

IT-sikkerhet på hjemmekontoret

Mange kombinerer nå kontortid og hjemmekontor. Når du jobber på hjemmekontor, er det viktig at du ivaretar informasjonssikkerheten.

Les mer