IT-sikkerhet: Gratis sikkerhetssjekk!

Meld deg på her!

Meld deg på her!

Har du oversikt over IT-sikkerheten i ditt selskap? 

IT-sikkerhet krever tverrfaglig kompetanse og omhandler alt fra nettverkssikkerhet til informasjon og opplæring av de ansatte. Mange løper en unødvendig høy risiko da de ikke har full oversikt over dagens trusselbilde og hvilke løsninger selskapet har for å møte disse. Som leder må du vite om ditt selskap er sikret, og ikke minst skaffe oversikt over mulige sikkerhetshull som eksisterer i bedriften.

Hos ECIT spesialiserer vi oss på å hjelpe bedrifter med alle aspekter av IT -sikkerhet. Dette gjelder alt fra overvåkingssystemer eller outsourcing av IT-drift til bevisstgjøring av ansatte.

 

Når du registrerer deg via kontaktskjemaet ovenfor, vil vi kontakte deg og finne et tidspunkt for gjennomgang av sikkerhetssjekken. Sammen går vi gjennom og kartlegger status for din sikkerhet. I tillegg vil vi belyse hvor du kan og bør investere for å sikre din bedrift bedre, og definerer mulige sikkerhetshull. 

Dette får du

  • Rådgivning av kompetente IT-eksperter basert på din bedrift
  • Forebygging av potensielle IT-sikkerhetshull 
  • Konkrete forbedringsforslag, som kan løfte IT-sikkerheten i ditt selskap. 

Meld deg på i dag og sikre bedriftens IT-sikkerhet enda bedre.

Relevant fra bloggen

20200915_ECIT_Nettvett-15-2

Alvorlig sikkerhetstrussel funnet i Google Chrome

Chrome har oppdaget et hackerangrep som kan påvirke deg i stor grad. Bruker du Chrome er det kritisk at du oppdaterer programvaren med en gang. 

Les mer
20200915_ECIT_Nettvett-3 – Kopi

Våre 10 nettvettregler

Av og til er det kun en påminnelse som skal til for å gjøre oss mer oppmerksomme. Med våre 10 nettvettregler gjør vi deg bevisst på hvordan du kan bidra til å ta vare på IT-sikkerheten. 

Les mer
20200915_ECIT_Nettvett-8 – Kopi – Kopi

Hackere satser på at bedrifter tar lett på IT-sikkerheten.

ECIT opplever sjeldent at kunder stiller reelle krav til IT-sikkerhet ved anskaffelse av ny printer eller andre multifunksjonsmaskiner.

Les mer