Stop hackeren med opmærksomhedstræning

  • Få indblik i den komplekse verden af IT-sikkerhed.
  • Skab dialog om, hvordan I styrker IT-sikkerheden hos jer.
  • Få hjælp til hvordan du og dine medarbejdere kan agere sikkert.
  • Få ro i maven over jeres IT-sikkerhed med hjælp fra vores kompetente eksperter.
  • Alt sammen fra 5.000 DKK.

Udfyld formularen og modtag et tilbud på opmærksomhedstræning

Danger_ECIT_Col_2

Er I sikret mod IT-farer udefra?

Omkring 80 % af alle datatab skyldes medarbejdernes adfærd som følge af manglende viden. Blandet med det faktum, at dine medarbejdere kræver en stadig mere fleksibel arbejdsplads og vil kunne tilgå alle systemer og programmer overalt og fra alle devices, gør din virksomhed sårbar. Du mister mere og mere kontrol over, hvordan dine medarbejdere deler data, filer og logins til din virksomhed - og netop dét er guf for hackeren. 
ECIT_opmærksomhedstræning

Stå stærkt mod hackeren

Vores bedste råd til at sikre din virksomhed er at ruste dine medarbejdere mod hackeren. Gennem vores opmærksomhedstræning bliver de gearet til at begå sig sikkert i en digital verden, der bliver mere og mere cloudbaseret. 

I får svar på gængse spørgsmål som: "Hvad er følsomme data?", "Hvordan ser de væsentligste IT-farer ud?", "Hvad er den letteste vej til at forbedre IT-sikkerheden hos os?", "Hvordan hjælper vi hinanden til at handle mere sikkert?" og meget mere. 

Pris for opmærksomhedstræning: Fra 5.000 DKK ekskl. transport.

Vi sikrer dig hele vejen rundt

Vores opmærksomhedstræning kan kombineres med både intern og ekstern scanning samt cybertest alt efter dine behov.

ecit-icon-multi-44
Cybertest

Vi træner dine medarbejdere gennem phishing-kampagner, der ligner hackerens, så I ved, hvordan I skal agere, når IT-kriminelle forsøger at ramme jer.

Læs mere her.

ecit-icon-multi-47
Intern scanning

Vi scanner netværket inden for jeres firewall, kortlægger jeres interne sårbarheder og giver viden om, hvordan det påvirker jeres system, hvis en medarbejder åbner malware.

Læs mere her.

ecit-icon-multi-57
Ekstern scanning

Vi undersøger, hvordan hackere kan bryde igennem jeres IT-setup, finder jeres svagheder og giver viden om, hvordan I lapper sikkerhedshullerne, inden hackeren finder dem.

Læs mere her.